preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ivan Filipović" Račinovci

Login
Kreativni laboratoriji

Slikovni rezultat za europska unija zajedno do fondova eu

e-Dnevnik

 

Upis u srednju školu

Knjižnica
Katalog knjižnice OŠ "Ivan Filipović" Račinovci

Popis lektire OŠ "Ivan Filipović" Račinovci

 

 

Kalendar
« Srpanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Za natječaj od 05.02.2021. učitelj matematike
POZIV KANDIDATIMA NA TESTIRANJE
 
Usmeno procjena odnosno vrednovanje kandidata u postupku natječaja za zasnivanje radnog odnosa učitelj matematike, na neodređeno i puno radno vrijeme 40 sati ukupnog tjednog radnog vremena koji je objavljen dana 5. veljače 2021. na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na mrežnoj stranici http://os-ifilipovic-racinovci.skole.hr/natje_aji i oglasnoj ploči Osnovne škole „Ivan Filipović“ Račinovci održati će se
 
u ponedjeljak 22. veljače 2021. godine s početkom u 12:30 sati na adresi OŠ „Ivan Filipović“ Račinovci, Ante Starčevića 1, 32262 Račinovci u knjižnici škole.
Usmeno testiranje će povoditi uz pridržavanje epidemioloških mjera socijalne distance od 1,5m udaljenosti i obvezno nošenje zaštitne maske.
 
Na usmenu procjenu odnosno vrednovanje se pozivaju sljedeći kandidati:

Redni broj

Inicijali kandidata/kinja

1.

S.V.

 
Usmena  procjena odnosno vrednovanje kandidata obavit će se na način da svi članovi Povjerenstva imaju pravo postavljati do tri pitanja iz područja propisanih člankom 13. Pravilnika koja se vrednuju od strane svakog člana Povjerenstva pojedinačno od 1-5 bodova i na kraju zbrajaju.
Smatra se da je kandidat zadovoljio ako je ostvario najmanje 50% bodova od ukupnog broja bodova svih članova Povjerenstva.
 
  Za vrijeme usmenog ispitivanja nije dopušteno:
- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama,
- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva,
- napuštati prostoriju u kojoj se testiranje odvija,
- razgovarati s ostalim kandidatima.    
 
Ukoliko kandidat postupi suprotno pravilima testiranja bit će udaljen s testiranja, a njegov rezultat Povjerenstvo neće priznati niti ocijeniti.
Nakon obavljene usmene procjene Povjerenstvo utvrđuje rezultat testiranja za svakog kandidata koji je pristupio usmenoj procjeni odnosno vrednovanju. 
Testiranju ne može pristupiti kandidat koji ne može dokazati identitet i osobe za koje je Povjerenstvo utvrdilo da ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja te čije prijave nisu pravodobne i potpune.
Nakon utvrđivanja identiteta kandidatima  Povjerenstvo će podijeliti testove kandidatima.
 
Ostali podatci se nalaze u Sadržaju i načinu testiranja, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranja koji je sastavni dio ovoga Poziva i koji je objavljen na web stranici škole http://os-ifilipovic-racinovci.skole.hr/natje_aji
 
POVJERENSTVO ZA VREDNOVANJE KANDIDATA
Priloženi dokumenti:
9. Poziv na usmeno testiranje.pdf

preskoči na navigaciju